..."/>

3 tendinte ale sezonului de toamna-iarna 2015-2016

3 tendinte pentru sezonul rece 2015

Pentru ca vara deja este spre final, trebuie sa ne indreptam atentia spre noul sezon rece si spre  unele tendinte de toamna-iarna pentru anul 2015 si chiar 2016. Marii designeri de moda si-au prezentat deja propunerile pentru acest sezon, astfel incat ne putem inspira din creatiile lor. Iti prezentam acum cateva dintre aceste propuneri, care vor contura tendintele sezonului rece 2015.

Sporty-chic

 

Stilul sport s-a impus deja in tendintele de vara ale acestui an, insa acestea sunt valabile si pentru sezonul rece 2015, cand top-urile scurte si bustierele vor fi inlocuite de tricouri largi, cardiganuri si jachete sport calduroase. Pentru ca tinutele tale sporty-chic sa fie perfecte, trebuie sa inveti sa combini piese sport cu unele casual sau chiar elegante, pentru a te adapta astfel oricarei ocazii, atat de zi, dar chiar si de seara.

 

Materiale metalice

 

 

Desi acest trend se afla si el de ceva vreme prezent pe podiumurile de moda, precum si pe strada, el se mentine in forta si este prezent si printre tendintele de toamna-iarna 2015. Materialele metalizate din care sunt confectionate diverse piese vestimentare, ori incaltamintea sunt must-have-uri ale sezonului, insa daca nu esti inca suficient de indrazneata pentru a purta asa ceva, poti alege accente metalice pe care sa le integrezi in outfit-urile tale, precum coliere, posete sau curele.

 

Stilul masculin

 

Deja am “furat” multe obiecte vestimentare din garderoba domnilor, iar aceasta practica devine si mai evidenta in sezonul de toamna-iarna 2015. Vom trece de la tinutele diafane si extrem de feminine ale verii, unde materialele fine si culorile pudrate au fost vedetele, la tinute sobre, cu taieturi dure si culori contrastante. Acum este momentul sa porti cu succes costume pentru tinutele tale office, dar mai ales poti alege un elegant smoking pentru un eveniment de seara la care iti doresti sa ai o aparitie sofisticata.

 

Autor:

Related posts

*

*

Top