..."/>

Pulovere tricotate de iarna

puloveretricotate1

Iarna poate nu este pentru toti cea mai frumoasa perioada din an, asa ca te poate face sa-ti fie mai draga vremea de afara decat o tinuta potrivita? Poti apela la pulovere tricotate supradimensionate si calduroase, care sunt cea mai buna varianta intr-o zi cu zapada. Pe langa cafeaua sau ceaiul de dimineata, sa ne simtim mai bine avem nevoie de ceva calduros pe noi, si daca nu planuiesti o excursie la ski, ci poate doar o iesire la zapada cu copiii, sau cu niste prieteni – daca inca esti in floarea varstei – ai nevoie de ceva ce te face sa te simti ca si acasa, chiar daca esti in mijlocul unui morman de zapada. Asa ca ai la dispozitie o gama larga de pulovere dama, care sa te ajute sa iti mentii confortul corporal.

puloveretricotate2

Caldura corporala ne da un sentiment de protectie, ne simtim mai bine si mai siguri pe sine cand nu ne e frig. Sau si in momentele de insecuritate emotionala, cand stam in fata semineului, sau chiar prin casa rece, avem obiceiul de a trage un pulovere tricotate peste cap rapid, pentru ca ne da siguranta de a fi in caldura purtandu-le.

puloveretricotate3
Fiecare dintre noi ar trebui sa avem un articol vestimentar in care sa ne simtim mai confidente sau implinite emotional, pentru mine cred ca ar fi puloverul meu gros, alb, crosetat de o persoana importanta. Faptul ca primesti acel lucru de la cineva important, te face sa te simti mai bine purtandu-l decat atunci cand l-ai fi cumparat tu insati. Acesta ar fi un motiv bun pentru a cumpara pulovere dama pentru o persoana draga:sa-si aminteasca de tine in zilele grele sau inzapezite.

 

Related posts

*

*

Top