..."/>

Ultima runda Black Friday! Ce magazine participa pe 29 noiembrie?

Black Friday f64

Desi multe magazine au trisat anul acesta si au devansat Black Friday cu o saptamana, anuntand reduceri de pe 22 noiembrie, totusi unele magazine prelungesc promotiile sau raman fidele zilei anuntate initial, de 29 noiembrie.

 

Pentru a reusi sa se ridice la nivelul vanzarilor de saptamana trecuta, magazinele participante la Black Friday pe 29 noiembrie vor oferi reduceri mai insemnate decat cu sapte zile in urma, iar promotiile vor fi si mai spectaculoase!

 

F 64 este unul dintre magazinele care continua reducerile de Black Friday cu o noua runda, si mai atragatoare decat cea precedenta, anuntand cele mai mici preturi de pe piata la aparate foto si accesorii, neavand inca un concurent real in acest domeniu.

 

 

Elefant si Emag continua si ei seria promotiilor de Black Friday cu noi oferte spectaculoase, care vor atrage un numar insemnat de comenzi online, mai ales ca se apropie luna cadourilor si acum este o ocazie ce nu trebuie rata.

Magazinele de fashion sunt si ele inscrise pe lista retailerilor care participa la Black Friday, aici fiind prezente TinaR, La redoute, 3 Suisses, Boutique Mall si MyCloset, cu oferte la cele mai trendy articole de sezon si numeroase chilipiruri.

Afla acum lista completa a magazinelor care iti pun la dispozitie reduceri incredibile la o gama foarte larga de produse, de Black Friday,  pe 29 noiembrie.

 

 

Related posts

*

*

Top