..."/>

Tinuta smart casual de toamna pentru barbati

Ce inseamna o tinuta smart casual

 

Am auzit, desigur, cu totii despre acest stil vestimentar, smart casual, dar poate ne-am intrebat uneori ce inseamna acesta, din ce se compune si unde este potrivit sa fie abordat. Pentru barbati, acesta inseamna a combina elemente casual (un jeans, o pereche de pantaloni chinos, jachete tricotate sau tricouri) cu piese vestimentare din garderoba eleganta (sacouri din catifea, pantaloni de costum etc.). Asadar, este o impletire intre doua stiluri aparent opuse.

Putem aborda o tinuta smart casual in timpul zilei, la intalniri office nu foarte protocolare, la evenimente unde dress code-ul este permisiv, ori seara, pentru iesiri in oras.

 

Propunerea noastra de tinuta smart casual pentru toamna

Click pe imagini pentru detalii despre produsele afisate:

Toamna, o tinuta smart casual se compune in principal avand ca punct de referinta sacoul. Acesta va fi tinta intregului ansamblu si va da nota rafinata, dar totusi casual a tinutei. Noi am ales sa adaugam unei perechi de jeans skinny o camasa slim cu imprimeu country si o serie de accesorii asortate, care sa scoata intreaga tinuta din anonimat.

 

Pentru a compune o tinuta smart casual reusita, accesoriile sunt esentiale. Alege incaltaminte de calitate si detalii elegante care sa aduca tinutei culoare si rafinament. O pereche de ghete din piele alegerea ideala, iar esarfa nu trebuie sa lipseasca din nicio tinuta.

 

 

Exemple de tinute smart casual propuse de designeri

 

Daca ai nevoie de si mai multa inspiratie, analizeaza tinutele smart casual compuse de specialisti si adapteaza-le pentru toamna. Indrazneste sa iesi in evidenta si invata sa combini piesele vestimentare cu imaginatie.

 

 

Related posts

*

*

Top