..."/>

Paltoane dama elegante online

paltoanedama4

Paltoane dama

Asa cum frigul s-a instalat recent pe meleagurile tarii, asa si gecile de iarna ne-au ocupat cuierul. Unii dintre noi prefera gecile butucanoase de iarna, iar altii prefera un paltonas elegant.
In primul rand,as vrea sa precizez cate avantaje poate avea un palton dama intr-o tinuta eleganta. Cei care prefera sa poarte acest articol vestimentar primesc o alura mai gingasa, dar totusi de impact puternic. Paltonul se deosebeste prin armonia formei, prin imbinarea placuta a elementelor, printr-o sobrietate plina de gust, de tact si lipsita de brutalitate. Un palton poate da un sens total diferit unei tinute , transformand-o intr-una eleganta.

paltoanedama2

In al doilea rand, as vrea sa va recomand paltoane dama elegante disponibile online, care sunt dintr-un material fin si care confera acestuia de asemenea caldura de care fiecare femeie are nevoie in timpul iernii. In loc sa alegi o geaca fara nici o forma, cu cusaturi drepte, ai putea alege unul dintre paltonasele  cu cordon sau curea de talie, care scoate in evidenta subtirimea acestuia. Acest gen de paltonase, numite si “palton clopotel” sau in “stil clos” sunt recomandate femeilor cu silueta de gen “para” ,ceea ce inseamna: umeri lati, talie mica, bazin latit. 80% dintre femeie au aceasta structura corporala, de aceea acest gen de paltoane dama mai stramte la talie sunt foarte recomandate pentru ele, mai ales pentru ca se muleaza dupa corp, scotand in evidenta formele feminine ale acestora.

paltoanedama3
De asemenea, pentru doamnele mai in varsta sau pentru cele de varsta a 2-a, as vrea sa recomand paltoane dama online cu cusaturi drepte, de culoare plamanie, care mie, personal , imi place foarte mult. Acesta poate fi purtat cu rochite/fustite elegante.

In concluzie, vreau ca iarna asta ,fetele sa se rasfete si sa fie cat de feminine si gingase posibil! Va asteptam sa aruncati o privire la modele recomandate, care sunt garantat  la un pret bun in comparatie cu produsul.

Related posts

*

*

Top