..."/>

Samsung GALAXY Note 10.1 2014 Edition – la super oferte de Black Friday

GALAXY Note 10.1 2014 Edition, cea mai buna tableta de pana acum de la Samsung

 

GALAXY Note 10.1 2014 Edition este cea mai recenta tableta Samsung lansata si pe piata din Romania. Este ultima tableta din generatia Samsung Galaxy Note si succesoarea ultimei aparitii, Galaxy Note 10.1.

 

 

GALAXY Note 10.1 2014 Edition se remarca prin designul elegant si compact cu o nota clasica datorita detaliilor din piele si a cusaturilor retro, care ii confera un aspect de inalta calitate si rafinament, iar reducerea dimensiunilor ramei si a grosimii au dus si la o scadere de greutate a lui GALAXY Note 10.1.

 

 

La aceasta tableta, display-ul de 10.1 inci se remarca prin dimensiunile generoase, iar rezolutia WQXGA extrem de inalta ofera o calitate sporita a imaginii si detalii incredibile.

Functia Chat-ON este disponibila si pentru GALAXY Note 10.1 2014, aceasta fiind divizata intre multimedia, chat de grup si mesaje cu animatii. Prin Chat-ON se pot trimite mesaje text, imagini, video si audio sau multimedia.

 

 

Procesorul lui GALAXY Note 10.1 2014 este Quad core 2.3 Ghz, cu un sistem Android 4.3 Jelly Bean, care are cele mai bune performante in materie de multitasking, aplicatii si multimedia.

 

 

GALAXY Note 10.1 2014 Edition, lansata la timp pentru Black Friday

 

GALAXY Note 10.1 2014 Edition este deja disponibila in magazinele online din Romania, in variante de 16GB, Wi-Fi, 3G. Tableta a fost lansata la timp pentru a se incadra in valul de reduceri puse la dispozitie de magazine cu ocazia celebrului Black Friday.

 

 

Fiind un gadget nou aparut, GALAXY Note 10.1 2014 Edition va avea un pret initial destul de ridicat, insa ocazia de a fi achizitionat la un pret redus de Black Friday nu trebuie ratata.

Asadar, studiaza ofertele puse la dispozitie si cauta aceasta tableta in cadrul reducerilor masive de Black Friday la Emag , sau in alte magazine online, aici si aici

Related posts

*

*

Top