..."/>

Black Friday a inceput! Uite unde gasesti televizoare LED si LCD la cele mai mici preturi

Ca in fiecare an de cand Black Friday se organizeaza in Romania, magazinele online organizeaza si de aceasta data cu o saptamana inainte fata de data stabilita international cea mai mare campanie de reduceri la numeroase articole.
Astfel, majoritatea magazinelor au ales ziua de 21 noiembrie pentru a pune la dispozitia cumparatorilor cele mai tentante reduceri. Totusi, vom putea profita de Campania de reduceri, timp de trei zile, caci magazinele au anuntat ca intregul weekend va fi dedicat cumparaturilor de Black Friday. Insa multi comercianti au demarat deja mult asteptatele reduceri si oferte, astfel incat poti gasi deja in magazine cateva dintre acestea.

Emag si Flanco dau startul reducerilor de Black Friday

Emag si Flanco sunt printre cele mai mari magazine, care incep deja furia reducerilor de noiembrie. Aici si aici gasesti inca de acum oferte tentante la televizoare LED si LCD.

Flanco este primul magazin care desi a anuntat ziua de 21 noiembrie pentru debutul reducerilor, totusi inca de astazi afiseaza produse reduse cu pana la 40% la diverse produse si mai ales la gama de televizoare.

 

Si Emag a inceput deja sa ne atraga prin diverse oferte la televizoare. Gasesti AICI oferta lor completa.

 

Related posts

*

*

Top