..."/>

iPad Air, ultima tableta Apple – reduceri masive de Black Friday

iPad Air, cea mai noua tableta Apple, s-a lansat recent si pe piata romaneasca

 

iPad Air este cea de-a cincea tableta produsa de Apple, din generatia iPad si a doua din generatia iPad Mini, care aduce noutati fata de precedentele versiuni prin modificari de dimensiune, greutate si performante.

 

 

Astfel, iPad Air este tableta cu 20% mai subtire decat tabletele anterioare, se apropie cel mai mult de idealul de “foaie de hartie” atat de mult preconizat, grosimea sa de doar 7,5 mm fiind comparabila cu cea a unui creion obisnuit.

Designul elegant si compact al tabletei aduce imbunatatiri fata de predecesoarele lui iPad Air, iar carcasa din aluminiu rafinat ii confera robustete si aduce o senzatie puternica utilizatorului.

 

 

 

iPad Air inregistreaza imbunatatiri fata de generatiile precedente iPad si in ceea ce priveste greutatea. Acesta tableta cantareste acum nu mai mult de 469 de grame pentru dimensiunile sale de 169.5 x 7.5 x 240 mm si o transforma astfel in cea mai usoara tableta full-size de pe piata.

 

Display-ul lui iPad Air este acelasi al predecesorilor ei, Retina, de 9,7 inci si o rezolutie 2048×1536 pixeli, acesta mentinadu-se inca cel mai bun de pe piata, asa ca nu poate fi considerat o dezamgire. Procesorul sau iOS 7 este deocamdata cel mai eficient si asigura performante de calitate tabletei.

 

 

 

iPad Air, disponibila la preturi incredibile de Black Friday

 

Daca te-am convins de performantele si imbuntatirile pe care le aduce noua tableta iPad Air, nu rata ocazia si profita de reducerile avantajoase de Black Friday pe care le pun la dipozitie magazinele online.

Verifica ofertele de nerefuzat de Black Friday si achizitioneaza tableta de aici sau aici

Related posts

*

*

Top