..."/>

Gadget-ul momentului – bratara fitness. Afla care model ti se potriveste

Pentru ca omenirea devine din ce in ce mai interesata de modul in care traieste si incearca sa aduca echilibrul in acest sens, cercetatorii in domeniul tehnologiei abordeaza si acest domeniu, propunand gadget-uri care sa ne ajute sa ne controlam activitatea fizica si emotionala, pentru a ne imbunatati in mod semnificativ existenta. Un astfel de obiect este bratara fitness, care promite sa monitorizeze cata miscare facem zilnic, cate calorii ardem, cat si cum dormim, avand si o serie de alte functii secundare.

3 bratari fitness de succes – Jawbone UP, Nike Fuelband, Fitbit Flex

 

 

Prima bratara fitness care s-a impus cu succes pe piata a fost Jawbone UP, care beneficiaza de cel mai cool design dintre acest tip de gadget-uri. Aceasta este specializata pentru monitorizarea activitatii fizice in timpul alergarii sau mersului. Datorita posibilitatii de conectare prin Bluetooth la smartphone (cu sistem Android sau iOS) si sincronizarea cu alte aplicatii specializate precum MyFitnessPal sau RunKeeper, experienta sportiva poate deveni una complexa si foarte controlata.

 

De asemenea, de referinta pentru bratara fitness Jawbone UP este si functia care se ocupa de partea nutritionala, masurand numarul caloriilor continute de mesele pe care le luam, citind codurile de bare ale produselor, sau introducand manual ingredientele acestora. Scopul final al procesului este acela de a consuma din ce in ce mai putine alimente ambalate si cat mai multe mancaruri preparate personal.

 

Nike Fuelband este o bratara inteligenta care raspunde unor cerinte mai inalte, aceasta se potriveste persoanelor care au o activitate fizica mai diversificata si au nevoie de o delimitare in ceea ce priveste monitorizarea in functie de exercitiile efectuate. Fiind bratara fitness cea mai cumparata si beneficiind de cel mai de succes marketing in aceasta nisa, Nike Fuelband poate fi alegerea ideala pentru tine, ea masurand numarul de pasi, activitatea fizica, folosind un sistem de puncte universale, denumite NikeFuel, care devin “unitatea de masura” a miscarii tale.

 

Nike Fuelband este adaptat nevoilor sportivilor prin rezistenta sa la apa si socuri, precum si prin crearea unei legaturi sociale puternice intre purtatorii acestui gadget.
Un minus al acestei bratari este incompatibilitatea cu Android, el putand fi asociat doar cu sistemul de operare iOS prin Bluetooth.
Fitbit Flex este bratara fitness cea mai ieftina in magazinele din Romania, dar care pastreaza totusi functiile principale ale unei bratari inteligente. Si aceasta masoara numarul de pasi si perioada de miscare, precum si calitatea somnului ori caloriile arse.

 

Cu un design minimalist de calitate, noi credem ca Fitbit Flex ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru acest tip de gadget.
Un punct de remarcat al acestei bratari este reprezentat de motivarea pe care este axat, in ceea ce priveste activitatea fizica. Fitbit Flex te incurajeaza sa iti propui un tel (nuamr de pasi, calorii arse sau distanta), iar ledurile amplasate in partea superioara iti vor arata cat de aproape esti de realizarea acestuia (fiecare LED aprins corespunde cu 20% din obiectiv).

Autor:

Related posts

*

*

Top