..."/>

Bratari tenis din argint cu zirconiu

Povestea care i-a adus popularitatea bratarii tenis

Cand ne gandim la bratari tenis deja avem imaginea unor bijuterii intrate in repertoriul clasic, inlantuirea de diamante stralucitoare in jurul incheieturii fine fiind ceva la care aspira orice femeie la un moment dat.
Denumirea bratarii tenis are, desigur, legatura cu acest sport. In anul 1987, la US Open, in timpul unui meci, sportiva Chris Evert intrerupe jocul deoarece bratara cu diamante pe care o purta la mana i se desprinsese si a fost necesar sa fie cautata. In urma acestui incident interesul publicului pentru aceasta bijuterie a crescut in mod spectaculos, de atunci atribuindu-i-se celebra denumire de bratara tenis.

Mai jos sunt cateva dintre modelele accesibile de bratari tenis pe care le poti cumpara din magazinele online.

Bratari tenis din argint in magazinele online

Chiar daca in mod traditional aceste bratari tenis sunt realizate din aur alb si diamante, desigur ca marea masa nu isi permite sa achizitioneze cu usurinta o astfel de bijuterie. De aceea ne putem orienta si catre bratari din argint cu zirconiu sau cristale, care de multe ori pot arata la fel de bine precum pretioasele bijuterii ale marilor creatori. Este necesar, insa, sa fim atente la detalii, la modul de realizare a monturilor si a inchizatorii, pentru a alege o bratara tenis de calitate.
In magazinele online gasim o paleta larga de bratari tenis din argint, lucrate foarte atent, care pot face fata cu succes oricarei tinute si ocazii. Alege dintre modelele propuse de noi, sau studiaza intreaga oferta AICI.

Related posts

*

*

Top