..."/>

Emag a lansat categoria fashion

Categoria fashion, cel mai nou proiect Emag

Se pare ca zvonurile s-au adeverit. Emag a lansat de curand o noua categorie de produse care se adauga celor care au consacrat deja magazinul, care pana acum era specializat in produse electronice.

Deja putem regasi in categoria Fashion a magazinului Emag o gama foarte variata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati, care promoveaza marci si producatori romani in special, insa aici putem gasi si produse ale unor branduri internationale de renume. Oferta este variata, pentru ca magazinul a pornit cu 14.000 de produse initial si are de gand sa atinga numarul de 24.000 pana la sfarsitul sezonului urmator.

 

Branduri care se regasesc in categoria Fashion la Emag

Emag aduce in noua categorie Fashion o selectie a unor marci romanesti precum Nissa, TinaR, Raspberry, Carmencita, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo. Este vorba despre cele mai bine vandute branduri de pe piata online, producatori deja consacrati in Romania, cu un raport echilibrat calitate-pret. Acestora li se adauga branduri straine precum Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags sau Yepme. In acest mod Emag acopera o gama larga de produse, care sunt adresate atat femeilor cat si barbatilor si copiilor.

O alta noutate pe care o propune Emag prin categoria Fashion se refera la brandul propriu, RELEASE, care va realiza mici colectii odata la doua luni, la realizarea carora se vor stabili colaborari cu diferiti designeri romani. Acest proiect are scopul de a incuraja creatiile tinerilor creatori romani si de a oferi publicului noutati vestimentare accesibile ca pret, dar realizate in serie limitata.

Autor:

Related posts

*

*

Top