..."/>

Noile genti inteligente, cele mai reusite modele doar la Emag

Noile genti inteligente te scot din orice impas

Desigur ca ti s-a intamplat adeseori sa te afli in oras sau chiar departe de oras si de casa si sa ramai cu bateria telefonului sau a laptopului descarcata si sa iti doresti sa existe o posibilitate de a o incarca. De acum acest lucru este posibil datorita unor genti inteligente ce au incorporate un acumulator extern, imbracat in piele naturala, adaptabil atat pentru telefoane mobile cat si pentru laptopuri sau tablete. Acumulatorul are port USB si port micro USB, iar pentru incarcarea acumulatorului se poate introduce cablul in portul micro USB al acestuia, iar mufa USB in dispozitivul de incarcare (auto, priza) sau in laptop.

Si acesta nu este singura inventie desteapta a acestor genti inteligente. O alta problema cu care ne confruntam adesea este cea care ne face sa pierdem timp si sa ne enervam atunci cand nu gasim acele mici obiecte care se afla undeva pierdute printre tot felul de lucruri in geanta. Creatorii acesteia au gasit o solutie si pentru astfel de momente, au integrat un led care se aprinde atunci cand avem nevoie de un ajutor suplimentar in cautarile noastre prin “abisurile” posetei. Acum, datorita noilor genti inteligente este mult mai usor sa ajungem la rujul preferat sau la perechea de ochelari ascunsa in compartimentele acestora.

O selectie de genti inteligente, pe care le poti gasi acum si la Emag

Odata cu lansarea categoriei Fashion de catre Emag, putem regasi in oferta lor si o gama foarte bogata de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Noua ne-a atras atentia oferta de genti inteligente si am ales modelele care ni s-au parut cele mai reusite. Alege si tu dintre modelele de mai jos, sau consulta oferta completa AICI si gaseste modelul care ti se potriveste cel mai bine. Geanta inteligenta este deja accesoriul indispensabil in acest sezon.

1. Geanta mare de umar bej de dama YVY BAGS cu led si acumulator 2. Geanta mare de mana neagra de dama YVY BAGS cu led si acumulator
3. Geanta mare de mana bleu de dama YVY BAGS cu led si acumulator 4. Geanta mare de mana neagra de dama YVY BAGS in doua culori cu led si acumulator

 

1. Geanta mare de umar bej de dama YVY BAGS cu led si acumulator

2. Geanta mare de mana neagra de dama YVY BAGS cu led si acumulator

3. Geanta mare de mana bleu de dama YVY BAGS cu led si acumulator

4. Geanta mare de mana neagra de dama YVY BAGS in doua culori cu led si acumulator

Autor:

Related posts

*

*

Top