..."/>

Cum sa gasesti costumul de baie perfect pentru silueta ta

Costumul de baie perfect – o alegere dificila, dar nu imposibila

Cu toatele stim ca alegerea costumului de baie care sa ne avantajeze, sa ne scoata in evidenta atuurile si sa ascunda micile defecte poate fi o sarcina dificila si totusi incercam sa facem asta in fiecare an, odata cu apropierea sezonului cald.

In fapt, acest lucru nu este atat de complicat precum pare la prima vedere, nu este nevoie sa probam sute de costume de baie pentru a vedea ce ne avantajeaza cel mai bine, dar nici sa alegem costumul de baie care ne place cel mai mult, indiferent daca acesta ni se potriveste sau nu. De fapt totul se reduce la proportii si daca stim cum sa le controlam si sa ne dam seama care este tipologia de silueta pe care o avem, putem face o alegere corecta. Cel mai important este sa ni se potriveasca costumul de baie pe care il alegem  si sa fie in acord cu trupul nostru.

De aceea, noi venim in ajutorul tau in ceea ce priveste alegerea acestui articol. Exista cateva mici trucuri testate de-a lungul timpului, cu care nu vei da gres atunci cand vrei sa alegi costumul de baie potrivit.

Costumul de baie pentru silueta para

In acest caz vorbim despre fetele care au solduri dezvoltate, dar un bust mai mic si umeri ingusti. Pentru echilibrarea proportiilor este necesar sa alegem un sutien de tip bandeau (fara bretele) sau cat mai compact si un slip de dimensiuni mai reduse, adica avand lateralele inguste, preferabil cu sireturi care se leaga pe sold.

De asemenea, poti alege sutiene cu volane si diferite aplicatii pentru a adauga volum in partea superioara, in timp ce slipul este bine sa ramana unul neutru, uni, care sa nu iasa foarte mult in evidenta, astfel incat accentul sa cada pe partea de sus a corpului.

In magazinele online gasim nenumarate variante, indiferent ca alegem sa ne construim singure costumul de baie, cumparand separat sutienul si slipul (ceea ce va conduce la o aparitie mult mai originala), ori ca vom cumpara un set preexistent. Iata cateva exemple de costume de baie potrivite pentru silueta para:

Costumul de baie pentru silueta mar

Pentru acest tip de silueta, in care zona mediana este mai proeminenta, este bine ca costumul de baie sa acopere o parte din abdomen. Pentru aceasta putem alege un slip retro, cu talie inalta (cea mai hot piesa a sezonului), iar sutienul sa fie unul structurat, care sa ofere sustinere bustului.

Tot in acest caz putem alege si un costum de baie intreg, care ofera un aspect sofisticat si chic, care subtiaza talia si pune in valoare sanii, oferind si control in acelasi timp.

Aceeasi schema functioneaza foarte bine si pentru persoanele care au cateva kilograme in plus si nu doresc sa scoata in evidenta acest lucru.

Costumul de baie pentru silueta baieteasca, fara forme accentuate

Daca detii o silueta zvelta, dar fara rotunjimi, iar talia nu iti este evidentiata, poti recurge la controlul proportiilor prin alegerea unui costum de baie cu diverse imprimeuri, pentru a accentua anumite parti ale siluetei. De exemplu, un sutien cu dungi va atrage atentia asupra bustului si ii va conferi volum, la fel si imprimeurile florale.

Poti alege slipuri cu volane amplasate strategic pentru a da impresia unui posterior rotunjit, iar crearea unei iluzii de talie mai fina poate fi data printr-un slip cu talie mai inalta sau cu o terminatie a acestuia dintr-un material contrastant.

Iata mai jos cateva exemple care sigur te vor avantaja.

 

Related posts

*

*

Top