..."/>

Camera foto Sony Cyber-shot DSC-QX10 in oferta de Black Friday

Camera foto Sony Cyber-shot DSC-QX10 este un aparat de fapt un foto compact ce joaca rolul de obiectiv wireless, care poate fi atasat unui smartphone bazat pe Android sau IOS,  pentru realizarea unor fotografii exceptionale pentru performantele unui telefon. Nu rata ofertele incredibile de Black Friday pe care magazinele online le vor pune la dispozitie si cumpara cel mai nou si interesant gadget foto al toamnei.

 

 

Sony Cyber-shot DSC-QX10 – gadget-ul de care nu te vei putea desparti

 

In fapt, Sony Cyber-shot DSC-QX10 este o camera foto compusa doar din senzor si lentile. Nu are un ecran pe care sa poti realiza sau vizualiza imaginile, ceea ce il face si mai interesant. Camera se conecteaza la un smartphone sau la o tableta si utilizeaza display-ul acestora pe post de aparat secundar.

 

 

Realizatorii lui Sony Cyber-shot DSC-QX10 mizeaza pe faptul ca majoritatea oamenilor detin acum un smartphone sau o tableta, care ofera un ecran hd, care este mai putenic si de o calitate mai buna decat unul pentru o camera foto. De aceea, utilizarea unui obiectiv (o camera foto) atasata unui ecran mare pare a fi cea mai interesanta inventie a fotografiei contemporane.

Sony Cyber-shot DSC-QX10 are o greutate de numai 105g si este dotata cu un senzor CMOS Exmor R™ de 18.2 megapixeli, iar zoom-ul optic 10x face aceasta camera foto perfecta atat pentru prim-planuri cat si pentru subiecte aflate in departare. De asemenea, trebuie sa mai stii ca stabilizatorul optic SteadyShot face ca orice mica miscare a camerei sa fie atenuata pentru ca tu sa obtii cele mai clare imagini.

 

Sony Cyber-shot DSC-QX10 – disponibil in magazine la oferte incredibile de Black Friday

 

 

Daca te-am convins deja de avantajele camerei Sony Cyber-shot DSC-QX10, iti recomandam sa o cauti de Black Friday in magazinele online participante si vei putea profita de reduceri insemnate la achizitionarea ei.

De asemenea, nu uita de accesoriile compatibile cu camera foto Sony Cyber-shot DSC-QX10 pe care magazinul F64 le pune la dispozitie beneficiind de mari reduceri de Black Friday.

 

Related posts

*

*

Top