..."/>

Vesta din blana naturala de vulpe argintie

De vanzare – Vesta de lux din vulpe argintie

Pentru ca stim cata eleganta poate aduce un element din blana unei tinute oricat de monotone, iti oferim spre vanzare de aceasta data, o superba vesta din blana naturala realizata din fasii de vulpe argintie de cea mai buna calitate.

 

Aceasta vesta a fost creata intr-un atelier de specialitate din Romania si foloseste blana de vulpe argintie din crescatoriile grecesti, renumite pentru blanurile de inalta calitate pe care le produc. Haina nu pierde deloc fire de par si constituie un accesoriu nepretuit atat pentru o tinuta casual, cat si pentru una foarte sofisticata, de seara. Detaliile sunt atent lucrate, fasiile de blana de vulpe alterneaza cu cele din piele naturala pentru a crea un aspect echilibrat al vestei, fara a supraincarca silueta.

 

Vesta din blana pe care ti-o propunem este masura S/M si poate fi achizitionata cu pretul de 2000 lei, o adevarata ocazie de neratat, pentru calitatea pe care o garantam. De asemenea, asiguram transportul prin Posta Romana si livrarea in maximum 4 zile lucratoare, in functie de destinatie.

Daca esti interesat de vesta din blana naturala de vulpe, ne poti contacta, completand datele tale in tabelul de mai jos si trimitand mesajul tau pentru noi.

 

Vesta din blana naturala de vulpe – de nelipsit si in garderobele vedetelor

 

Daca inca nu te-am convins de efectul extraordinar produs de o vesta din blana asupra oricarei tinute, iti propunem sa studiezi in continuare imaginile de mai jos si sa te inspiri din outfiturile vedetelor, care au ales deja sa poate vesta din blana de vulpe, in orice ocazie.

 

 

 

Acest produs nu mai este disponibil!

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne aici:

* campurile marcate cu steluta (*) sunt OBLIGATORII

Related posts

*

*

Top