..."/>

Unde poti gasi cele mai frumoase bluze de dama office

Daca ai un loc de munca ce presupune o tinuta sobra, iata ce trebuie sa alegi

Daca ai fost angajata de curand si ti s-a mentionat faptul ca vei avea nevoie de o tinuta obligatorie, nu trebuie neaparat sa te indrepti catre un costum de dama office auster, care sa iti confere o imagine sobra si fara personalitate. Totusi, daca stii sa il accesorizezi in mod corespunzator, acesta te poate scoate din anonimat.

Astfel, indiferent daca porti fusta sau pantalon, alege sa porti pe sub sacou o camasa de dama office din matase naturala, sau dintr-un alt material fin, de o culoare contrastanta. Poti alege clasicul alb sau bleu, pentru tinute formale, insa noi te sfatuim sa te indrepti si spre culori tari, precum albastru cobalt, magenta sau verde fistic, pentru un accent vesel al tinutei.

Acorda mare atentie accesoriilor, acestea vor fi elementele ce pot schimba total aspectul intregului outfit. De la pantofi metalizati sau cu texturi aparte, de sarpe sau aligator, acestia te vor face originala. De asemenea, geanta trebuie sa fie de o dimensiune relativ redusa, nu vom purta la aceste tinute posete supradimensionate, atarnate pe umar, ci unele structurate, tot din materiale atragatoare si texturi speciale.

 

*

*

Top