..."/>

Tinuta office casual pentru femei

Poate ca ai avut dificultati atunci cand a trebuit sa adopti pentru birou sau pentru o intalnire de afaceri o tinuta office casual. Initial, alaturarea celor doua notiuni poate parea paradoxala, ele fiind stiluri complet diferite. Totusi, trebuie sa stim ca tinuta office nu se mai reduce astazi la clasicul costum fusta-taior in culori sobre sau combinatii masculine fara farmec. Noi te vom invata sa adaugi culoare si feminitate tinutelor tale office si chiar putina relaxare.

 

Tinuta office casual pentru zilele de  „casual friday”

 

Cu siguranta ai mai intalnit termenul de „casual Friday” foarte utilizat in limbajul mediilor corporate. Acesta se refera la o tinuta ofiice casual, mai relaxata, pe care o poti purta in zilele mai scurte de vineri. Noi iti propunem sa inlocuiesti pantalonii clasici din stofa cu o pereche de jeansi cu o croiala slim, cu linii curate si fara detalii, intr-o culoare inchisa. La acestia asorteaza o bluza fina, cu un detaliu elegant, care sa dea rafinament outfit-ului.

 

 

Alege apoi sa adaugi culoare cu un sacou de culoare ocru, vedeta acestui sezon. Vei gasi si alte piese aici si aici. Nu te feri de culorile tari, acestea iti vor da incredere in tine si te vei putea face remarcata cu usurinta.

 

 

Aceesoriile potrivite cu o tinuta office casual trebuie sa fie de calitate si sa nu iasa foarte mult in evidenta. Cum combinatia ocru-albastru este una fabuloasa si extrem de rafinata, alege o poseta si un ceas care sa completeze tinuta cu un strop de albastru

 

Alege tinuta office casual preferata

In continuare iti propunem si alte combinatii de tinute office casual, care te vor inspira sa renunti la vechile idei care conturau pana acum dress code-ul office si sa duci acest stil vestimentar la un nou nivel, cu mult mai creativ.

 

Related posts

*

*

Top