..."/>

Scapa de clisee. 6 moduri in care poti decora creativ bradul de Craciun

Prima etapa, achizitionarea bradului

Indiferent ca esti ecologist si iti doresti un brad artificial, ori preferi ca mirosul Craciunului sa iti inunde casa si vrei sa cumperi un brad natural, acum poti face acest lucru chiar si online. Verifica aici intreaga gama de preturi, dimensiuni si tipuri de brazi de Craciun.

Decorarea bradului intr-un mod creativ

Daca vrei sa te detasezi de clasica imagine a bradului de Craciun impodobit cu globuri rosii si beteala aurie, acum ai la dispozitie numeroase posibilitati. Totul este sa iti gasesti inspiratia si sa fii dispus sa improvizezi, pentru a obtine un rezultat cu adevarat aparte.

Indiferent ca alegi un brad natural sau un brad artificial, totul tine de inventivitate si obtinerea unei imagini elegante.

Astfel, anul acesta te sfatuim sa mergi pe monocromie. Un brad alb, ce sugereaza puritatea zapezii, decorat cu fulgi, flori, pene sau ghirlande albe de turturi poate fi o alegere foarte potrivita, mai ales pentru un interior de apartament mic.

Nu trebuie sa exageram cu decorarea bradului. Nu te feri de minimalism nici macar in cazul acestor decoratiuni. Putem obtine un brad de Craciun foarte frumos si elegant chiar daca vom folosi doar lumini. Singura conditie este ca acestea sa fie albe si sa genereze o lumina calda ce va da o atmosfera de adevarat camin oricarei case.

Depaseste clasicele decoratiuni de brad, globurile, fundele si beteala. Acum poti agata in brad orice iti trece prin minte. Alege sa imbodobesti bradul cu fructe naturale, conuri si batoane de scortisoara.

Daca vrei ceva cu adevarat rafinat si aparte, construieste un brad baroc, folosind decoratiuni retro, de inspiratie antica si orice mai poti gasi prin casa si ti se pare potrivit. Poti folosi diverse accesorii vestimentare, bijuterii, coliere sau brose elegante.

*

*

Top