..."/>

Salopete de dama elegante de seara – modele potrivite oricarei ocazii

Sezonul petrecerilor si al sarbatorilor se apropie si stim cat de dificil este pentru orice femeie sa aleaga tinuta perfecta pentru o seara eleganta. Desigur, exista o multitudine de rochii de seara, magazinele ne ofera cele mai diverse modele si culori. Daca insa vrei sa iesi in evidenta si sa adopti un stil tineresc si mai nonconformist, noi te sfatuim sa te orientezi spre salopete de seara, care pot fi la fel de elegante precum o rochie, dar care iti dau un aer mult mai fresh.

Salopete lungi, modele elegante pentru seara

Cu ajutorul unei salopete elegante de seara poti obtine acea nota de originalitate si poti arata foarte chic. Cel mai bine este sa alegi o salopeta fluida, cu pantalonul larg, de sus pana jos, la care sa asortezi o pereche de sandale minimaliste, sau niste pantofi stiletto, foarte fini, intr-o culoare neutra. Nu te feri de culorile tari, ele sunt foarte la moda anul acesta, chiar si pentru tinutele de seara.

 

Daca te pregatesti pentru o seara foarte eleganta, cele mai potrivite modele de salopete sunt cele cu spatele gol, monocrome sau in nuante sobre. Desi negrul este deja foarte utilizat pentru evenimentele de seara, poti la fel de bine sa alegi salopete intr-o combinatie clasica de alb-negru, pentru a mai inviora tinuta; insa in acest caz este de evitat sa adaugi o a treia culoare.

 

Modele de salopete elegante scurte, pentru tinerele indraznete

Daca o salopeta de seara lunga ti se pare prea sobra pentru tine si iti doresti sa adopti o tinuta mai tinereasca si proaspata, trebuie sa stii ca exista modele de salopete elegante si scurte, din materiale pretioase, care se potrivesc la fel de bine petrecerilor de seara mai informale. Alege dintre modelele pe care le-am selectat pentru tine, sau vezi colectia completa AICI si AICI.

 

Related posts

*

*

Top