..."/>

Sacouri de lana – piese recomandate de Adina Buzatu pentru acest anotimp

 

Sacoul de lana, in viziunea stilistului Adina Buzatu este articolul vestimentar care nu poate lipsi din garderoba barbatilor in sezonul rece. Acestea fiind atat de versatile si integrabile aproape in orice tinuta, gama de sacouri de lana pe care o avem la dispozitie este vasta, cuprinzand croieli si texturi din cele mai variate, pentru ca ele sa poata fi folosite in imprejurari diferite.

Tinute prezentate de Adina Buzatu cu sacori de lana ca piese de baza

 

Stilistul Adina Buzatu ne propune 4 tinute compuse pornind de la un sacou de lana, combinat cu diferite alte piese vestimentare, pentru a realiza tinute smart casual, foarte chic. Adina Buzatu utilizeaza pentru sacouri texturi bogate, de tweed si stofa groasa de lana, in culori sobre, de toamna, carora le adauga texturi fine si accente de culoare, prin batiste de matase, papioane si cravate elegante, creand un contrast foarte reusit.

Sacouri de lana – disponibile si in magazinele online

  • Click pe fotografii pentru a vedea detalii legate de pret, marimi, conditii de livrare:

 

Daca imaginile propuse de stilistul Adina Buzatu te-au inspirat si iti doresti si tu sa porti piese asemanatoare, insa stii ca bugetul nu iti permite achizitionarea lor direct de pe podium, noi iti recomandam sa consulti oferta magazinelor online, care iti pun acum la dispozitie sacouri de lana de calitate la preturi avantajoase.

Alege culori si texturi diferite, invata sa le combini cu imaginatie si curaj si nu vei trece neobservat!

*

*

Top