..."/>

Pulovere de casmir – piese clasice esentiale pentru sezonul rece

Este cunoscut faptul ca materialele naturale sunt cele mai potrivite pentru a ne mentine confortul termic corporal, atat pe timpul verii, cat si in sezonul rece. De aceea, pentru zilele friguroase de iarna nimic nu este mai placut decat caldura oferita de un pulover de casmir de buna calitate.

 

Un pulover de casmir – o investitie pe termen lung

 

Chiar daca un pulover de casmir nu poate fi achizitionat la un pret foarte scazut, totusi acesta este absolut necesar in garderoba noastra. Nimic nu se compara cu finetea acestui tip de lana si cu pretiozitatea sa, care este data de inalta calitate a casmirului.

De asemenea, un pulover de casmir nu se demodeaza niciodata, pentru ca acestea au in general modele clasice, care rezista foarte bine in timp. Puloverul de casmir de calitate nu se va scamosa niciodata si nu isi va pierde forma initiala, spre deosebire de alte fibre care pot intra la apa sau pot suferi modificari de forma.

Fiind o piesa clasica, puloverul din casmir poate fi integrat intr-o multitudine de tinute, atat de zi, office, casual sau chiar poate fi asortat unei rochii de seara, daca alegem un cardigan din casmir. Daca ne dorim sa alcatuim o tinuta eleganta, care sa denote calitate deosebita, putem conta oricand pe aceasta piesa deosebita.

 

Modele de pulovere de casmir disponibile in magazinele online

 

Stim ca este greu de gasit astazi un pulover de casmir de calitate, in general magazinele preferand sa comercializeze imbracaminte din fibre sintettice, pentru a putea pastra pretul scazut al articolelor, insa noi am gasit pentru tine cateva locuri de unde poti achizitiona pulovere din casmir 100% sau in diverse combinatii, cu lana sau matase. Alege din exemplele de mai jos modelul care ti se potriveste! Atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pulovere de casmir femei

 

Pulovere de casmir barbati

Related posts

*

*

Top