..."/>

Pregateste-te de iarna cu un palton din lana

Fii pregatita pentru sezonul de iarna cu un palton calduros

Zilele friguroase sunt deja aproape, iar garderoba noastra trebuie sa fie pregatita pentru a face fata noului anotimp si zilelor mohorate si reci. Totusi, chiar si in aceasta situatie putem fi stylish si sa avem confortul dorit. Cu ajutorul unui palton de dama din lana, cu o croiala cambrata si un cordon pe talie putem infrunta frigul si putem crea tinute elegante.

Cum sa alegi un palton potrivit pentru orice ocazie

Daca ne dorim sa urmam ultimele tendinte ale modei si fim in pas cu podiumurile internationale, anul acesta va trebui sa renuntam la a purta un palton de dama scurt pentru iarna. Acesta a devenit o piesa ce este destinata doar toamnei. Atat in timpul zilei, la birou, cat si in serile reci de iarna poti purta cu succes un palton de dama lung, care sa te invaluie calduros si sa iti puna silueta in evidenta.

Daca esti o persoana miniona, insa, trebuie sa porti acest palton cu tocuri sau platforme, pentru a adauga inaltime siluetei. Aceasta piesa poate fi purtata atat cu pantaloni tigareta sau chiar foarte largi, precum si cu fuste de aceeasi lungime cu paltonul, pentru tinute chic.

Magazinele online ne ofera o gama larga de paltoane de iarna. Noi am facut o selectie pentru tine. Alege dintre modelele de mai jos propuse de noi, sau vezi intreaga oferta AICI si AICI.

 

 

*

*

Top