..."/>

Poze facute cu un telefon mobil (HTC One X) furat

Poze facute CU ACEST TELEFON (vezi aici ce pret are acum la Emag)!

Povestea pe care am intalnit-o intamplator pe un blog ni s-a parut una tragi-comica. Este vorba despre intamplarea prin care a trecut un strain care a ales sa isi petreaca vacanta de vara in Lloret de Mar, Spania.

Pentru a pastra cateva amintiri din aceasta vacanta, turistul in cauza si-a cumparat un telefon mobil Htc One X, pentru care a cheltuit o suma relativ mare de bani.

Aflandu-se in aceasta vacanta, in prima seara pe care si-a petrecut-o in club, a agatat o fata si a ajuns cu ea pe plaja. Insa cand au parasit acest loc, barbatul si-a dat seama ca telefonul sau nu se mai afla la el, iar in timp ce cei doi s-au intors pentru a-l cauta si fata a realizat ca ii lipseste telefonul. A vazut un tip suspect mergand pe plaja, l-au oprit si l-au pus sa goleasca buzunarele, dar nici urma de un HTC One X si un IPhone.

Noi semne de la telefonul furat

Partea cea mai interesanta a povestii abia acum apare. Deoarece acest telefon mobil era setat sa salveze in Dropbox toate pozele realizate cu camera din dotare, proprietarul incepe sa primeasca pozele in folderul “Camera uploads” si face un blog pe Tumblr in care salveaza tot ceea ce primeste.

Imaginile regasite pe acest releva prin imagini viata unor tigani din Romania, care se pozeaza cu telefonul mobil furat de la turist.

De asemenea, din poze reiese ca tiganii nostri si-au petrecut vacanta de vara tot in Lloret de Mar, Spania, iar in fotografii apare si persoana suspecta, pe care turistul o verificase pe plaja si nu avea nimic in buzunare.

Cam asta e povestea. In final dilema se refera la ce ar fi de facut… Anuntata politia si pornit in cautarea telefonului mobil furat? Nu ar fi prea greu de gasit. Sau mai bine tacut din gura si primit in continuare aceste poze cu reala valoare documentara?

Daca vrei sa incerci sa te implici in a face lumina in acest caz, da un share si poate aflam cine este hotul.

Related posts

*

*

Top