..."/>

Paltoane de dama online

Pentru ca zilele reci de toamna prevestesc deja venirea iernii, iar materialul care ne protejeaza cel mai eficient de frig este lana, noi am cautat prin magazinele online pentru a gasi cele mai frumoase si la moda paltoane de dama, pentru ca tu sa gasesti rapid piesa care ti se potriveste

Paltoane de dama la moda in 2015 – stilul militar, minimalist sau retro


Iti propunem pentru iarna aceasta paltoane de dama inspirate de stilul military, care inca sunt prezente in colectiile designerilor de top. Magazinele online iti pun la dispozitie numeroase modele si culori. Poti alege de aici, aici sau aici, ori dintre propunerile de mai jos.

Daca esti o persoana care mizeaza pe eleganta simplitatii, poti alege paltoane de dama minimaliste, cu linii simple si clare. Acestea pot fi purtate atat ziua, intr-o tinuta office sau chiar intr-o combinatie cu blugi skinny, dar chiar si seara, la tinute sofisticate, pentru a infrunta serile reci de iarna cu eleganta.

 

Paltonul retro este, insa, fara discutie vedeta acestui sezon. El se regaseste in colectiile oricarui designer de succes si poate lua o multitudine de forme. De la stilul anilor 60, cand paltonul este larg, in forma literei A si cu maneci trei sferturi, in culori pastelate si diafane, ori imprimeuri jucause, pana la modelul foarte masculin si supradimensionat, asa numitul tomboy.

Related posts

*

*

Top