..."/>

Nikon Coolpix S01 – cel mai mic aparat foto compact

cel-mai-mic-aparat-foto-nikon-s01

cel-mai-mic-aparat-foto-nikon-s01

Cei de la Nikon s-au gandit la nevoia noastra tot mai mare de fotografie si au lansat pe piata cel mai mic aparat foto compact, Nikon Coolpix S01. Este evident ca fotografia se afla in trend de ceva vreme. Putem observa foarte usor faptul ca multa lume deja a optat pentru un aparat foto compact sau D-SLR.

Se spune ca cel mai bun aparat foto este acela pe care il ai la tine. Pentru ca in fiecare moment aparent banal se pot intampla lucruri spectaculoase, iar aparatul pe care il ai la tine te va ajuta sa surprinzi asta. De aceea, Nikon Coolpix S01, tinde sa devina cel mai bun aparat foto.

De ce?

Pentru ca este atat de mic (cel mai mic), incat il poti uita in geanta. Sau il poti purta chiar ca pe un accesoriu chic, dupa cum se vede si in galeria foto pe care o gasesti mai jos. In orice caz, sunt sanse mari sa ai la tine aparatul foto Nikon Coolpix S01 atunci cand vei fi in centrul unor intamplari dragute sau chiar sepctaculoase.

Cel mai mic aparat foto – performante

cel-mai-mic-aparat-foto-nikon-s01

Cand te gandesti la un aparat foto compact atat de mic (are doar 96 de grame), este posibil sa te intrebi daca acesta poate sa asigure si calitate a fotografiilor. Nikon Coolpix S01 are un senzor de 10,1 Megapixeli (CCD) si un zoom optic de 3X.

Cu alte cuvinte, un senzor mare si performant intr-un aparat atat de mic. Ca fapt divers, pot sa spun ca eu folosesc frecvent un aparat foto D-SLR Nikon D90, cu un senzor de 12,3 megapixeli.

Micutul Nikon Coolpix S01 mai are putin si ma prinde din urma ­čÖé

Un alt aspecti interesant legat de Nikon Coolpix S01 este memoria. Pentru ca acest aparat foto ultra-compact nu are loc pentru card de memorie. Are in dotare o memorie interna de 7,3 Gb, in care poti stoca 3000 de imagini la rezolutie maxima.  Prin asta, cei de la Nikon, au simplificat lucrurile destul de mult. Incarci bateria si aparatul este gata de fotografiere. Foarte simplu.

Nikon Coolpix S01 – pret

In momentul de fata, Nikon Coolpix S01 se gaseste pe piata din Romania la un pret de aproximativ 499 de lei.

Nu este un pret mare, avand in vedere raportul dintre performantele si dimensiunile acestui aparat foto.

In concluzie, cel mai mic aparat foto iti poate deveni cel mai bun prieten si cel mai frumos accesoriu.Related posts

One Comment;

  1. Pingback: Aparat foto bun si ieftin – Nikon COOLPIX S2600 | Dslr-Foto.com

*

*

Top