..."/>

Luminile de Craciun din Bucuresti – 2013 (galerie foto)

Lumini de Craciun - Bucuresti 2013 - foto

Lumini de Craciun - Bucuresti 2013 - fotoIn 2013, luminile de Craciun din Bucuresti au fost aprinse in seara de Sf. Nicolae, pe 6 decembrie.

Ca in fiecare an, luminile de Craciun din Bucuresti au atras foarte multi curiosi. S-au format cozi de masini pe Bd. Magheru, ca de obicei. Iata in continuare o galerie foto cu imagini din seara de 6 decembrie 2013.

Luminile de Craciun din Bucuresti 2013 – Galerie foto

Anul acesta, luminile de Craciun au fost aprinse in Bucuresti in prezenta primarului Sorin Oprescu, iar butonul a fost apasat din Piata Universitatii. In 2013, Bucurestiul se poate mandri cu aproximativ 3 milioane de LED-uri colorate, care vor lumina pe perioada sarbatorilor intreg centrul si bulevardele importante.

Lumini de Craciun - Bucuresti 2013 - fotoPe langa luminile de Craciun care impodobesc Capitala, in Bucuresti se organizeaza si in 2013, pentru al doilea an consecutiv, Bucharest Christmas Market, tot in Piata Universitatii, unde pana pe 5 ianuarie comerciantii ii asteapta pe oameni cu diferite produse de sezon (decoratiuni, cadouri, produse alimentare), precum si arta populara. Spatiul va fi dominat de prezenta unui brad de Craciun inalt de 15 metriĀ  impodobit intr0un mod spectaculos, iar in ziua de 26 decembrie aici se va desfasura un concert de anvergura.

Lumini de Craciun - Bucuresti 2013 - fotoSi in 2013, aprinderea luminilor de Craciun a generat interes din parte locuitorilor din Bucuresti, acestia dorind sa fie prezenti atunci cand vor fi aprinse pentru prima data anul acesta. Centrul s-a aglomerat in preajma orei in care era anuntata pornirea instalatiei si numerosi oameni, desigur insotiti si de un numar mare de copii, s-a aflat de-a lungul bulevardelor importante din centrul bucurestiului pentru a se numara printre primii care vor vedea aprinse luminile de Craciun amplasate de primarie pentru anul 2013. S-au facut multe fotografii, s-a filmat, iar impresiile legate de luminile de Craciun de anul acesta au fost foarte bune.Lumini de Craciun, Bucuresti 2013

Luminile de Craciun din Bucuresti 2013 – video

Iata si un mic montaj video, realizat in Bucuresti, pe 6 decembrie 2013 (in seara in care au fost aprinse luminile de Craciun).


Related posts

*

*

Top