..."/>

Laptop Asus X555LN-XX057D cu procesor Intel® Core™ i5

Laptop Asus X555LN-XX057D cu procesor Intel® Core™ i5 – o alegere foarte buna si un raport calitate-pret mai mult decat rezonabil

 

Am achizitionat laptopul Asus X555LN-XX057D beneficiind de oferta pusa la dispozitie de Emag si nu am regretat deloc alegerea facuta. La prima vedere ne-a atras designul reusit, caracterizat de o anumita simplitate si eleganta si care chiar daca nu foloseste materiale de inalta calitate, totusi reuseste sa ii ofere laptopului un aspect scump si foarte agreabil, pentru ca este realizat cu multa grija pentru detalii si foarte bine construit.

In ceea ce priveste touch pad-ul, laptopul Asus X555LN-XX057D beneficiaza de unul multi-point, foarte generos si extrem de placut de utilizat, ceea ce nu face indispensabila utilizarea in mod curent a unui mouse separat.

 

Fiind proiectat pentru multitasking si divertisment, Asus X555LN-XX057D este un notebook practic pentru toti utilizatorii. Pe langa sarcinile uzuale, am constatat ca acesta se comporta foarte bine si la rularea jocurilor, datorita procesorului i5 si a placii video dedicate cu o memorie de 2048 MB.

Si la capitolul consum si baterie laptopul Asus X555LN-XX057D se comporta satisfacator. Am testat autonomia bateriei, care a fost de aproximativ 3 ore si jumatate utilizand mai multe aplicatii si folosind Internetul. Asadar, consumul este unul relativ redus, ceea ce mentine o temperatura scazuta a laptopului, fara a intampina momente de supraincalzire.

De asemenea, ni s-a confirmat si claritatea boxelor promisa de producator, care datorita tehnologiei Sonic Master putem experimenta un sunet omnidirectional ce reda cu mare fidelitate nuantele fiecarui instrument muzical.

Laptop Asus X555LN-XX057D – caracteristici generale

 

Laptopul Asus X555LN-XX057D beneficiaza de un procesor Intel® Core™ i5 din a patra generatie si are integrat sistemul Intel ® Turbo Boost Technology 2.0, ce permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus.

Display-ul LCD LED are o diagonala de 15,6 inch si o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si are o suprafata glossy.

Are o capacitate de memorie de RAM de 4GB, o capacitate de stocare de 1 TB si o viteza de 5400 rpm.

Placa video dedicata nVidia, 2048MB, seria GeForce.

*

*

Top