..."/>

Jucarii care se transforma (Transformers)

Jucarii care se transforma

Unde gasim jucarii care se transforma?

Jucariile care se transforma pot fi gasite in supermarketuri. Insa, cele mai bune oferte se gasesc in magazinele online. Livrarea se face rapid, iar bucuria copiilor vostri este asigurata.

Iata oferta de jucarii care se transforma (magazine online):

Povestea jucariilor care se transforma

Jucariile care se transforma stimuleaza gandirea logica a copiilor, datorita complexitatii lor si a modului de asambare. Acestea pot reprezenta un cadou foarte potrivit pentru copii, mai ales daca se uita la desene animate sau la filme din seria ,,Transformers“.

Jucariile care se transforma au aparut cu mult timp in urma, inca din anii ’90. Dar in ultima vreme au devenit din ce in ce mai complicate. Iata de ce:

Jucarii care se transformaVechile jucarii care se transforma au prins viata in seria de filme ,,Transformers”. Datorita posibilitatilor nelimitate oferite de efectele speciale, producatorii ,,Transformers” au realizat niste personaje formidabile, foarte complexe si cu posibilitati avansate de transformare. De aceea, copiii (fani ai filmelor ,,Transformers”) si-au dorit ca si jucariile care se transforma sa fie din ce in ce mai complicate, sa contina cat mai multe detalii si sa ia cat mai multe infatisari.

Josh Lamb, unul dintre designerii jucariilor Transformers, a declarat pentru Gizmondo ca echipa de design a avut mult de furca incercand sa realizeze jucarii care sa reproduca fidel personajele din film, dar in acelasi timp sa ramana accesibile copiilor. Insa, s-a constatat faptul ca jucariile care se transforma devenisera atat de complicate, incat nici adultii nu mai reuseau sa il transforme pe Optimus Prime intr-un camion. Astfel, s-a revenit la un design mai simplu, dar in continuare atractiv.

Related posts

*

*

Top