..."/>

Invata sa iti alegi parfumul in functie de sezon

Vara alege sa porti parfumuri discrete si proaspete

Noi consideram ca notiunea de “parfum personal” este doar un mit. Nu credem ca o femeie poate folosi un singur parfum toata viata, oricat de bine i-ar reprezenta personalitatea si gustul. Nu orice parfum se potriveste oricarei perioade din an, mirosurile tari si grele pot fi deranjante pentru cei din jurul nostru in timpul zilelor calde de vara, asa cum un parfum lemnos oriental nu se potriveste diminetilor la birou.

Este necesar sa avem cateva notiuni, care sa ne indrume sa ne alegem parfumul in functie de sezon, momentul zilei si ocazie.

Astfel, o apa de toaleta lejera, cu tonuri florale sau fructate este perfecta pentru zilele de vara si primavara, (apa de toaleta Givenchy Very Irresistible)in timp ce seara putem alege variantele de apa de parfum ale acelorasi esente, pentru mai multa persistenta si un miros mai intens. Noi iti recomandam apa de parfum Givenchy Very Irresistible.

Mai jos ai o selectie de arome perfecte pentru zilele de primavara si vara. Alege dintre ele, sau cauta pron oferta completa a magazinului AICI.


Pentru sezonul rece alege un parfum mai tare, cu tonuri dulci sau lemnoase

Toamna si iarna ne putem orienta catre mirosuri mai sobre, cu mai multa dulceata, ori spre tonuri amare, lemnoase. Ele vor persista mai bine in timpul zilei si pentru aceasta putem alege apa de parfum chiar si pentru zi. Ai la indemana pentru aceasta apa de parfum Guess by Marciano. Daca petrecem seara in oras sau mergem la un eveniment elegant, ne putem indrepta catre esente tari, orientale si profunde, cu accente picante, condimentate. Noi iti propunem apa de parfum Thierry Mugler Alien, un parfum deja celebru si clasic pentru seara.

Noi am facut o selectie de parfumuri potrivite pentru toamna si iarna. Alege dintre aromele propuse de noi, sau verifica intreaga oferta AICI.