..."/>

In vizita la biroul de arhitectura SYAA

Birou arhitectura SYAA

Birou arhitectura SYAA

Biroul de arhitectura SYAA este foarte bine cotat, iar asta se vede cu ochiul liber urmarind proiectele lor. Am fost in vizita la SYAA cu ocazia Noptii Birourilor de Arhitectura 2013.

Noaptea Birourilor de Arhitectura este un eveniment anual, o seara in care birourile de arhitectura isi deschid portile – in special pentru studentii de la arhitectura. Evenimentul se desfasoara in cadrul Romanian Design Week.

La prima vedere, cand am intrat in biroul celor de la SYAA, am avut impresia ca am ajuns intr-o agentie de publicitate. O sala mare, deschisa, plina de birouri cu calculatoare – acesta este biroul de arhitectura SYAA. Seara am petrecut-o in biroul SYAA, dar per total a fost organizata de SYAA, PZP si Centerpoint (birouri de arhitectura).Birou arhitectura SYAA

Nefiind arhitect (prietena mea este), ma asteptam sa ajung intr-un birou plin de mese de proiectare. In ziua de azi insa totul se realizeaza pe calculator, asa ca doar un plotter din biroul SYAA m-a trimis cu gandul la arhitectura.

Vizita la SYAA nu a fost una foarte scurta; organizatorii au oferit oaspetilor muzica, bere, vin, struguri de masa, branzeturi fine – meniu de artisti 🙂 Evenimentul s-a prelungit mult dupa ora de inchidere anuntata initial.

La acest eveniment a participat lume buna, de calitate. L-am zarit chiar si pe actorul Bogdan Dumitrache.

Le multumesc celor de la SYAA pentru seara frumoasa petrecuta in biroul lor!

 


*

*

Top