..."/>

În Ucraina, câțiva tineri și-au schimbat numele în ,,iPhone 7″ pentru a primi un telefon gratuit

iphone 7 shimbare nume ucraina

iphone 7 shimbare nume ucraina

Foto: TSN

Este cunoscut faptul că unii fani Apple iubesc compania din Cupertino cu o convingere de nestrămutat. Sunt deja iconice cozile formate la magazinele Apple cu zile bune înainte de lansarea unor produse noi.

De această dată, cea mai nouă știre legată de fanii Apple vine dintr-o țară vecină; mai precis din Ucraina. Un dealer local al companiei americane a anunțat că va oferi un iPhone 7 cadou celor care iși vor schimba numele cu ,,Iphone”.

Nu a durat mult până când a apărut primul ,,câștigator”. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, care până de curând s-a numit Olexander Turin. Acesta a plătit aproximativ doi dolari pentru a-și schimba numele în ,,iPhone Sim” (sim = șapte).

Tânărul a menționat că pentru moment va păstra noul nume, urmând să îl chimbe probabil atunci cănd va avea copii. Legea  din Ucraina nu limitează numărul de schimbări ale numelor cetățenilor.

O agenție de presă din Ucraina relatează faptul că cel puțin încă doi tineri și-au schimbat numele într-un mod similar, pentru a primit telefonul mult visat.

iphone 7 shimbare nume ucraina

Foto: TSN

Related posts

*

*

Top