..."/>

Geci de iarna dama

geaca iarna dama

geaca iarna dama

In timp, fiecare dintre noi isi creaza un caracter definitor, un parfum care sa il reprezinte, un cantec, un autor, dar mai ales, fiecare dintre noi isi creaza un stil.
Stilul este dobandit in timp, se dezvolta, se diferentiaza, te ajuta sa iesi in evidenta in fata altora. De aceea in momentul in care esti imbracata diferit de cum esti tu de obicei , te simti ciudat, abia astepti sa te schimbi. Sa fi genul de persoana care experimenteaza intre stiluluri trebuie sa fi curajos. Curajul inseamna diversificare, iar diversificarea inseamna stil aparte.

Vezi aici modelul de geaca din fotografia de mai sus.

Cand vine vorba de geci de iarna, ne schimbam stilul in functie de tinuta, dar mai ales de vreme. Iarna , preferam o geaca de calitate, cat mai groasa posibil. Vremea ne face sa alegem o geaca calitativa. Eu personal, prefer sa dau mai mult pe o geaca de iarna calitativa, dar care ma tine doi-trei ani. Calitatea unei haine conteaza foarte mult, mai ales cand aceasta este purtata frecvent . Daca vrei sa-ti alegi o geaca pe care sa o porti purta toata iarna, iti recomand sa te uiti prin colectiile noastre, sunt sigura ca ai din ce alege!
Primavara-toamna putem alege o geaca de blugi sau piele scurta care poate fi purtata cu o rochita sau o pereche de skinny jeans. Aceste geci de iarna pot fi gasite si printre rafturile noastre, la un pret usor accesibil!
Vreau sa mentionez unele modele si felul in care acestea va pot scoate in evidenta silueta. In primul rand, pentru fetele noastre mai silete le recomand genul de geci stramte la talie cu o curea. Acest tip de geci pot fi purtate iarna , daca sunt din material gros, sau intr-o zi ploaiasa sub forma de trenci. Pentru fetele cu silueta de tip”mar” , recomand gecile cu cusaturi drepte, chiar gecile scurte de piele/denim. Pentru orice tip de corp, avem sa va oferim un produs care sa va scoata in evidenta corpul:)
Sper ca iarna asta sa aveti parte de geci de iarna cat mai calduroase!

*

*

Top