..."/>

Dantela, trend-vedeta in sezonul de toamna-iarna 2015-2016

Dantela se regaseste ca trend principal in sezonul de toamna-iarna 2015-2016 pe absolut orice piesa vestimentara sau accesoriu. Pornind de la bluze si rochii si ajungand pana la posete si pantofi, dantela este nelipsita din garderoba noastra in acest sezon.

Rochia din dantela – eleganta absoluta in sezonul de toamna-iarna 2015-2016


Rochia din dantela este deja cunoscuta ca fiind simbolul elegantei si al feminitatii, atribute care in sezonul de toamna-iarna 2015-2016 se bucura de mare apreciere. Alege sa fii eleganta cu o rochie realizata integral din dantela, pentru o seara deosebita sau evenimente sofisticate, careia ii poti adauga un colier opulent.
Daca totusi nu te pregatesti pentru o ocazie rara, ci doar pentru o zi oarecare la birou sau in oras, poti purta rochii casual sau office, care sa contina doar aplicatii din dantela pe alocuri si fii sigura ca vei fi in trend in acest sezon.

 

 

Accente de dantela pe fuste si bluze – in mare trend in 2015-2016

Indrazneste sa porti dantela pe orice obiect vestimentar sezonul acesta. Poti adauga un strop de feminitate cu accente din dantela aplicate pe bluze diafane sau chiar cardiganuri calduroase si nu lasa zilele reci sa stirbeasca din eleganta tinutelor tale.
Pentru seri speciale alege sa porti fuste bogate din dantela, cu croieli ample, in culori indraznete si cu siguranta vei atrage toate privirile si te vei incadra in trend.

 

 

Accesorii cu dantela, de nelipsit in sezonul de toamna-iarna 2015-2016

Chiar daca ti se poate parea ciudat, totusi dantela si-a facut loc in acest sezon si pe posete, pantofi si chiar bijuterii in sezonul acesta. Daca esti o adevarata fashionista si vrei sa fii in trend iarna aceasta, trebuie sa alegi macar un accesoriu cu detalii din dantela. Alege din oferta magazinelor online si vei avea succesul asigurat.

 

Related posts

*

*

Top