..."/>

Costume de baie la moda in 2014 – intregi vs. doua piese

Costume de baie la moda in 2013

In acest articol iti vom oferi sugestii de costume de baie la moda in anul 2014. Indiferent daca in vara anului 2013 vei alege costumele de baie intregi sau un costumele de baie din doua piese, va trebui ca acestea sa fie in concordanta cu silueta ta, iar daca vei tine cont de cateva sfaturi, vei putea reusi sa alegi cel mai potrivit costum de baie. Este important sa fii la moda, mai ales pe plaja, acolo unde costumul de baie te poate avantaja enorm daca este bine ales.

Costume de baie intregi

Costumele de baie intregi sunt cele mai potrivite pentru o zi la piscina sau o baie la asfintit, la mare. Pentru ca acest tip de costum de baie (intreg) nu permite un bronz uniform, alege sa il porti atunci cand nu iti expui pielea la soarele cel mai puternic. Costumele de baie intregi sunt alegerea ideala daca abdomenul nu este cea mai flatanta parte a corpului tau, sau daca vrei sa ascunzi alte mici imperfectiuni. Vei arata ca o diva cu un costum de baie intreg, retro, la moda, precum acesta,  caruia ii poti asorta o palarie cu boruri foarte largi si o pereche de ochelari de soare a la Sophia Loren.

 Costume de baie din doua piese

  Costumele de baie din doua piese sunt ideale daca doresti sa iti expui trupul perfect si visezi la un bronz uniform. Ca sa fii la moda in 2013, alege un costum de baie cu sutien de tip bandeau (vezi model) pentru a evita urmele lasate de bretele. Insa daca bustul tau are nevoie de sustinere opteaza pentru un costum de baie care include un sutien cu intarituri (ca acesta) pentru a obtine imaginea pe care ti-o doresti.  In ceea ce priveste slipul, poti alege unul minimal si cu talie joasa daca silueta iti permite (exemplu), insa in sezonul 2013 sunt la moda slipurile inalte, care alungesc silueta si fac ca orice talie sa arate perfect – vezi model.  

Costume de baie 2014

Luand in considerare sfaturile de mai sus, am ales pentru tine cateva costume de baie la moda in anul 2014.    

   

Pentru fiecare costum de baie din poza, gasesti link mai jos (corespunzator numarului costumului de baie) Costume de baie la moda in 2013

  1. Marko – Costum de baie Monique black-white, intreg
  2. Sfarzo – Costum de baie (doua piese)
  3. Chimera – Costum de baie intreg
  4. 3 suisses – Costum de baie intreg balconet pentru femei
  5. Perfect Diva – Costum de baie Virginia Yellow
  6. Zega – Costum de baie animal print
  7. Zega – Costum de baie negru
  8. Zega – Costum de baie alb cu patratele rosii
  9. Rosa WHP – Costum de baie (doua piese)
  10. Perfect Diva – Costum de baie Dina (intreg)

Autor:

Related posts

One Comment;

*

*

Top