..."/>

Colectia Isabel Marant pour H&M, disponibila si in magazinele din Romania

Mult asteptata colectie Isabel Marant pour H&M a avut deja lansarea VIP in Romania, pe 12 noiembrie 2013 la magazinul din Baneasa Shopping City. Pentru publicul larg, aceasta este disponibila de pe 14 noiembrie, cu o serie de articole “must-have”, emblematice pentru stilul caracteristic al designerului.

 

Isabel Marant pour H&M, o colectie de piese basic, de nelipsit in orice garderoba

 

 

Isabel Marant propune pentru colectia H&M articole vestimentare cu influente boho si rock, care sa aduca acel aer nonconformist si boem oricarei tinute casual.

Colectia Isabel Marant pour H&M este compusa in mare parte din piese “cuminti”, dar cu detalii surprinzatoare si atent realizate, din materiale naturale, de calitate (matase, piele, lana), iar gama cromatica este si ea neutral, cu mici accente de culoare presarate pe cateva piese emblematice.

 

Imprimeuri si stiluri in colectia Isabel Marant pour H&M

Articolele din colectia Isabel Marant pour H&M se adreseaza femeii moderne, aflate in continua miscare, care are nevoie de haine confortabile, dar cu puternice accente chic, pentru a se face remarcata in mod discret.

Isabel Marant propune imprimeuri grafice in tonuri neutre de griuri nuantate, aplicate pe rochii sau pantaloni din matase, usor austere, dar cu un aer specific parizian.

 

Piesele sport, precum pantalonii sau sweatshirt-urile sunt de asemenea elemente contemporane adaptabile vietii urbane si a femeii active, iar pantalonii din piele sunt accentele rock ale colectiei.

Accesoriile sunt remarcabile, celebrele cizme din piele intoarsa cu franjuri au fost reinterpretate si integrate in colectia Isabel Marant pour H&M si probabil ca vor fi primele care vor ocupa rafturile dressingurilor fashionistelor din intreaga lume.

 

Related posts

*

*

Top