..."/>

Cerere in casatorie originala

Cerere in casatorie originala

Cerere in casatorie originalaFetelor le plac suprizele placute, iubesc sa fie surprinse si sa li se arate afectiune. Daca toate aceste lucruri se petrec intr-un mod original, este cu atat mai bine. Iar daca o cerere in casatorie porneste de la o idee haioasa si este planuita meticulos, cu siguranta va ramane pentru totdeauna in memoria celor doi indragostiti si a celor din jur.

O cerere in casatorie foarte originala, ,,Made in Romania”

Urmarire in trafic, coloana de masini, depasiri, oprire foartata – toate acestea par sa fie elementele unui film de actiune, cu gangsteri si afaceri necurate.

Insa, in Romania, aceasta a fost scena unei cereri in casatorie. Baiatul si-a chemat iubita in ajutor, spunandu-i ca a plecat intr-o localitate apropiata si s-a stricat masina. Aceasta a plecat dupa el, in ciuda faptului ca nici masina ei nu era chiar ok; pierdea ulei si putea sa ramana la randul ei blocata pe drum, cu motorul incins.

Fata s-a trezit urmarita de mai multe masini, ceea ce cred ca a fost destul de infricosator. In final, totul s-a incheiat cu lacrimi de fericire si emotii la cote maxime. Iata cum arata o cerere in casatorie foarte originala:


*

*

Top