..."/>

Cele mai frumoase rochii de seara pentru Revelion 2016

Pentru ca sarbatorile sunt deja foarte aproape, incepem sa ne indreptam spre a ne procura o tinuta spectaculoasa pentru noaptea dintre ani. Indiferent ca suntem firi mai conservatoare, ori mai nonconformiste, tot vom alege o rochie de seara pentru Revelion, pentru ca este seara in care ne dorim sa fim elegante.

Iata cateva sugestii pentru a face o alegere reusita:

Rochii de seara negre

Pentru ca negrul seara este cel mai elegant si ne da un aer sofisticat, este cel mai bine sa il purtam intr-o tinuta de o simplitate rafinata. Astfel, este bine sa alegem o rochie de seara pentru Revelion cu o croiala clara si clasica, careia sa ii adaugam o pereche de pantofi foarte fini si un singur accent de bijuterie. Putem alege o bratara tennis sau o brosa eleganta si atat. Mergi pe varianta less is more, sigur vei atrage toate privirile in acest mod. Alege dintre modelele pe care ti le propunem:

 

Rochii de seara lungi

Daca locul in care vei petrece seara de Revelion 2015 se desfasoara intr-un cadru foarte elegant, este necesar sa porti o rochie de seara lunga. Aceasta ar trebui sa fie din materiale naturale, fluide, care sa iti puna in evidenta liniile corpului, dara fara a fi incarcata excesiv cu paiete sau cristale. Patreaza masura si fii o aparitie stilata alegand putine accesorii, dar de buna calitate. Iata cateva sugestii de rochii pe care le poti gasi in magazinele online:

Related posts

*

*

Top