..."/>

Cel mai bun ebook reader – Kindle

cel mai bun ebook reder kindle

 

Daca inca te mai intrebi care este cel mai bun ebook reader, e bine sa stii ca cei de la Kindle (Amazon) sunt pe primul loc. Ecranele lor nu creeaza reflexii si nu obosesc ochii.

De asemenea, un ebook reader are o autonomie mult mai mare decat o tableta. Cu o singura incarcare poti citi cartile preferate pe un ebook reader pana la 8 saptamani. Spre deosebire de o tableta, a carei baterii va tine doar cateva ore.

Daca pleci in excursie, vei putea sa iei cu tine pana la 1000 de carti, pe care le poti stoca in memoria unui ebook reader (eBook Reader Kindle 6″).

Cel mai bun ebook reader

cel mai bun ebook reder kindleCa sa decizi care este cel mai bun ebook reader pentru tine, iata care sunt optiunile:

  • eBook Reader Kindle 6″, Wi-Fi – avantajul acestui ebook reader este acela ca este cel mai ieftin din gama Kindle. Bateria tine pana la 4 saptamani (cu wi-fi inchis), iar memoria stocheaza pana la 1000 de carti. Este un ebook reader de calitate, cu performante bune.
  • eBook Kindle Paperwhite Wi-Fi – pretul lui este ceva mai mare, dar beneficiaza de ecran iluminat. De asemenea, contrastul este mai bun si pixelii mai multi. Astfel imaginile si textul vor fi mai bine definite. Ecranul este tactil, asa ca accesul in meniuri se face mult mai rapid. Durata de viata a bateriei este de maxim 8 saptamani.
  • eBook Kindle Paperwhite 3G – are aceleasi specificatii ca si modelul de mai sus. In plus are conectivitate 3G, ca sa poti descarca de oriunde volumele pe care vrei sa le citesti.

In concluzie, daca nu ai mare nevoie de iluminarea ecranului si poti sa folosesti o lampa sau vrei sa citesti mai mult ziua, atunci eBook Reader-ul Kindle 6″, Wi-Fi este cel mai bun pentru tine.

Daca in schimb iti doresti touch screen si iluminare a ecranului, cel mai bun ebook reader este Kindle Paperwhite. Va trebui sa platesti mai mult pentru el, dar tu decizi in final daca merita.


 

One Comment;

  1. Zexel said:

    E cam mare diferenta de pret intre cele doua modele. De aceea eu am cumparat primul model, cel mai ieftin. E foarte ok, mult mai bun decat ce am avut pana acum.

*

*

Top