..."/>

Alege cea mai buna crema de protectie solara

Creme de protectie solara

In timpul sezonului cald, produsele cosmetice de protectie solara sunt absolut indispensabile si acestea trebuie aplicate nu numai atunci cand facem plaja, ci in general inainte de expunerea la soare, de a pleca in vacanta sau chiar de a iesi din casa. Crema de protectie solara te va ajuta sa combati efectele nocive ale soarelui si sa iti pastrezi pielea sanatoasa.

[button link=”http://bit.ly/1b5YrGp” color=”red” newwindow=”yes”] Vezi aici produsele premium de protectie solara[/button]
Cand trebuie sa alegem cea mai buna crema de protectie solara, avem in vedere in primul rand calitatea acesteia si factorul de protectie UVA si UVB. Am ales sa iti prezentam cremele de protectie solara Bruno Vassari, care fac parte dintr-o gama de cosmetice profesionale faciale si corporale, acest brand fiind declarat cel mai bun brand de cosmetice al anului 2007, ramanand insa in topul preferintelor saloanelor de infrumusetare din Romania.

Asadar, poti alege pentru aceasta vara de la lotiuni de plaja si stick-uri cu factor de protectie 50, potrivit atat pentru persoanele cu pielea alba si sensibila, cat si pentru copii, pana la uleiuri usoare cu factor de protectie mai scazut, pentru o piele deja bronzata. De asemenea, poti alege si dintre produsele de bronzare pentru fata sau corp, care ii vor oferi pielii tale nuanta aramie atat de ravnita. Alege cea mai buna crema de protectie solara si vei avea parte de un bronz uniform si durabil.

Creme de protectie solara

  1. Crema de protectie solara pentru corp Bruno Vassari
  2. Ulei de protectie solara pentru corp – SPF 10
  3. Bruno Vassari After Sun
  4. Bruno Vassari Protection Stick Solar SPF 50
  5. Bruno Vassari Anti Age Sun Cream SPF 30
  6. The Face Instant Bronzer – Autobronzant pentru fata

Creme de protectie solara

Protectie solara pentru corp Bruno Vassari

Protectie solara pentru corp - ulei - SPF 10

Bruno Vassari After Sun

Bruno Vassari Protection Stick Solar SPF 50

Bruno Vassari Anti Age Sun Cream SPF 30

The Face Instant Bronzer - Autobronzant pentru fata

Autor: Iris Christu

Related posts

One Comment;

  1. Pingback: ingrijirea-corpului-vara | trenduri.com

*

*

Top