..."/>

Cel mai tare cadou de Craciun, de la o companie aeriana (video)

Cel mai tare cadou de Craciun

Cel mai tare cadou de CraciunO companie aeriana din S.U.A. le-a facut cel mai tare cadou ce Craciun pasagerilor sai. Ca sa sa intelegem mai bine cum s-a realizat tot ceea ce urmeaza sa urmariti in filmul de mai jos, iata ce au spus chiar cei de la compania aeriana, pe blogul lor:

,,In luna august, am facut un brainstorming, gandindu-ne cum am putea sa dam un inteles nemaivazut verbului ,,a oferi“. Am vrut sa facem ceva impresionant, emotionant si nou.

Sa derulam pe repede inainte trei luni. Cu ajutorul a 175 de voluntari ai companiei aeriene Wesjet, trei aeroporturi si insusi Mos Craciun, am facut miracolul Craciunului sa se intample pentru 250 de pasageri ai Westjet, care au zburat in doua avioane, cu destinatia Calgary (Canada).

Ce s-a intamplat de fapt? Ca sa aflati, trebuie sa urmariti filmul de mai jos. Asigurati-va ca aveti cateva servetele la indemana.”

Cel mai tare cadou de Craciun – video

Haideti sa vedem cum arata cel mai tare cadou de Craciun, in viziunea companiei aeriene Westjet. Video-ul realizat de cei de la Westjet s-a viralizat rapid pe internet, inregistrand peste 1.300.000 de vizualizari in doar doua zile.

Related posts

One Comment;

*

*

Top