..."/>

Bocanci dama – bocanci dama rock

bocancidamarock3

In primul rand, orice femeie are nevoie de partea ei eleganta si clasica. Tandretea e ceea ce ne difera de barbati. Dar ce ne aseamana? O pereche de “boyfriend jeans”? Hainele largi, care nu arata sau nu ne avantajeaza? Nu… In nici un caz nu. Trebuie sa privesti per ansamblu.
Ca sa avem putina barbatie in noi, ca sa parem la acelasi nivel de “duritate” ca si baietii nostri, avem nevoie de o pereche de incaltaminte demna sa ne numim dure. Mai exact, o pereche de bocanci dama rock in stil gothic sau chiar care arata imens pe picioarele noastre finute ne scot din tipare.

bocancidamarock

Pentru o plimbare la munte , sau printr-o padure noroioasa cand ne scoatem cainele la alergat/ plimbat e comfortabil si simplu sa porti o pereche de bocanci dama. Pietrele sau denivelarile traseului vor fi amortizate de talpa mai stabila a acestora iar talpa antiderapanta ne ajuta sa nu alunecam.
De asemenea, acestia pot fi purtati cu o pereche de skinny jeans de zi cu zi, sau chiar pe drumuri lungi cu cei dragi. Niciodata nu stii de ce peripetie poti da intr-o excursie si ce lucruri dure poti face ca femeie. O femeie mereu va putea purta orice, si totusi sa arate bine… dar in schimb, niciodata nu il vom vedea pe iubitul nostru schimband roata de rezerva in tocuri! Cum ar fi?!?:))

bocancidamarock2
Unul dintre motivele pentru care poti fi femeie, poti face orice, singurul lucru in plus pe care baietii il au e probabil forta fizica. Noi avem o pereche de bocanci dama rock, care ne dau o parte din puterea lor!
Cand esti incaltata cu o pereche de bocanci dama, trebuie sa fii increzatoare, trebuie sa te simti bine in pielea ta, si mai ales in bocancii rock! In magazinele online gasesti nenumarate modele din care ati putea alege, mai ales daca esti o fata puternica si sigura pe sine.
Hai sa traim pe picior mare si sa le aratam barbatilor cum e sa fii cu adevarat puternica!

bocancidamarock4

*

*

Top