..."/>

Pantofi sport dama

 

pantofisportdama

Perechea de pantofi sport a fost mereu un element important in viata unui om activ. Daca nu ai timp sa te odihnesti 5 minute si esti 50% din ziua ta pe fuga,trebuie sa porti o pereche de pantofi sport dama comoda. Dar cum putem purta o pereche de pantofi sport cand avem un job activ ,dar in acelasi timp sa si aratam bine? E simplu, trebuie sa inveti sa le asortezi. Mai nou am vazut multe femei care poarta Air Max sau Converse asortandu-le cu rochite/fustite. De ce nu? Dar de ce ai da pe o pereche de pantofi atat de intalniti la fiecare colt pretul care e cerut in magazin? Intr-adevar, suntem de parerea ca o femeie trebuie sa se rasfete si sa isi permita din cand in cand o pereche de tenisi mai scumpi, dar nu intr-o extrema maxima. De aceea, avem variantele mai convenabile pentru buzunarele fiecaruia,dar care sa nu fie intalnite la fiecare a doua persoana de pe strada.

pantofisportdama2

In primul rand,daca avem nevoie de o pereche de pantofi sport de alergare/mers ar trebui sa stim ca acestea au talpa diferita de fapt. Daca vrem sa facem sport de performanta in acesti pantofi trebuie sa ii alegem cu precizie. Ca sa nu ai probleme cu spatele sau cu structura osoasa a gleznei trebuie sa alegi o pereche de pantofi de alergare cu talpa inalta,marimea sa fie perfect potrivita. In cazul in care perechea ta de pantofi incepe sa te jeneze la sala ,ajungi sa stai pe canapea. Oh,si intr-o sala oamenii de pe canapea sunt cei mai judecati! La noi poti gasi de asemenea o pereche pantofi sport dama potrivita pentru activitati de intensitate mare,dar si pentru o simpla plimbare.
Daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata,sau macar ai intentia de a-ti transforma corpul putin,trebuie sa faci asta pe niste pantofi sport in care sa te simti ca esti in stare sa faci schimbarea respectiva. Noi iti uram noroc in calatoria sportului si speram ca pantofii nostrii sport de dama sa-ti fie de ajutor!

pantofisportdama3

*

*

Top