..."/>

Vacanță de vis la închisoare

Hostel inchisoare

Hostel inchisoareArestările au devenit o obișnuință în ultima vreme printre celebrități. Corupția a început sa aibă picioare mai scurte, iar asta înseamnă că aproape zilnic auzim la știri noutăți legate de politicieni sau oameni de afaceri îndoielnici  care au de ispășit pedepse la închisoare.

Există voci care susțin că viața la închisoare nu este atât de grea. Inculpații se bucură de liniște, masă, căldură pe timp de iarnă si viață tihnită. Cel mai neplăcut element din închisoare ar putea să fie doar anturajul.

Închisoare transofrmată în hostel

Hostel inchisoareDacă vrei să te bucuri și tu de viața de deținut alături de prietenii tăi, într-un oraș de neuitat, atunci este cazul să pleci în vacanță la Ljubljana, în Slovenia. Acolo te poți caza la un hostel neconvențional. Hostelul Celica este așezat chiar în centrul Ljubljanei și își primește oaspeții în clădirea unei vechi închisori. Cazarea neconvențională se poate face în cele 20 de celule ale fostei închisori. Fiecare celulă este decorată într-un stil unic, de către artiști profesioniști. Mai mult, în celulă beneficiezi de baie proprie.Hostel inchisoare

Prețul pentru cazarea într-o celulă de două persoane este între 25-32 euro/persoană/noapte, în funcție de perioada sejurului.

Sejur plăcut în spatele gratiilor! 🙂

Sursa foto: Hostel Celica

Related posts

*

*

Top