..."/>

Tinute de toamna 2014

Jacheta din piele – piesa de nelipsit in multe tinute de toamna 2014

 

 

tinute de toamna tinute de toamna tinute de toamna
tinute de toamna tinute de toamna tinute de toamna

Jacheta din piele se mentine inca in topul celor mai versatile piese, care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Ea isi poate gasi locul aproape in orice tinute de toamna, de la cele mai casual, combinata cu jeansi boyfriend si un tricou simplu, pana la tinute de seara, completand o rochie lunga vaporoasa sau o pereche de pantaloni eleganti din matase sau brocart.

Click pe imagini pentru detalii despre jachete:

 

 

Inspira-te din alte tinute de toamna realizate cu jachete din piele si alege apoi din magazinele online piesa care ti se potriveste. Sigur vei gasi jacheta din piele care ti se potriveste din gama variata in ceea ce priveste calitatea si pretul. Oferte gasesti aici si aici.

 

 

 

Blana – accesoriul de nelipsit pentru cele mai sofisticate tinute de toamna 2013

 

tinute de toamna tinute de toamna tinute de toamna
tinute de toamna tinute de toamna tinute de toamna

 

Si in acest sezon blana se mentine printre cele mai trendy elemente de vestimentatie. Indiferent daca este naturala sau imitatie, trebuie sa ai macar un accesoriu din blana pentru a aduce acel aer chic oricarei tinute de toamna. Nu trebuie sa ocolesti blana nici in timpul zilei, ci invata sa o utilizezi in tinute casual si sport pentru a te face remarcata.

 

 

Inspira-te din tinute de toamna similare in care s-a folosit blana si construieste-ti propriul outfit, pentru a infrunta cu eleganta zilele reci ale toamnei. Alege din magazinele online stilul care ti se potriveste!

Tags , ,

Related posts

*

*

Top