..."/>

Rochii de seara scurte din dantela – cele mai fashion modele pentru petreceri

Rochia de seara scurta – o piesa clasica, pentru  cele mai diverse evenimente

Pentru ca orice eveniment beneficiaza de un dress code, este necesar sa alegem de fiecare data tinuta potrivita cu locul si actiunea la care participam. Astfel, pentru petreceri de seara, ce se desfasoara in locuri elegante, iar tinuta formala este obligatorie, dar nu este de tipul black tie sau white tie, putem alege sa purtam o rochie scurta, daca ni se pare mai avantajoasa decat una lunga, cu conditia ca aceasta sa fie realizata dintr-un material pretios si de calitate (matase, sifon, catifea etc.)

Insa, pentru a adauga un plus de eleganta noi te sfatuim sa alegi o rochie de seara scurta din dantela, care va combina atat lejeritatea si accentul tineresc caracterizat de o rochie scurta, cu elementul clasic si rafinat dat de dantela.

Rochii de seara scurte din dantela – modele disponibile in magazinele online

Daca iti doresti o rochie scurta de seara spectaculoasa care sa te puna in evidenta si pe care sa te bazezi la evenimente, trebuie sa stii ca nu este neaparat necesar sa cheltuiesti o avere pentru a o procura. In magazinele online poti gasi o mare varietate de rochii scurte din dantela, la cele mai diferite preturi, care pot raspunde tuturor gusturilor.


 

Mai multe modele poti gasi si in articolul nostru cu rochii de seara lungi din dantela.

Related posts

*

*

Top