..."/>

Parfumuri de vara pentru femei – Parfumuri la moda in 2013

Parfumuri de vara pentru femei

Pentru ca sezonul cald 2013 este in toi, iti propunem sa iti alegi parfumuri de vara la moda, potrivite tie, care sa aduca prospetime fiecarei zile toride si sa te insoteasca peste tot.

Cele mai potrivite pafrumuri de vara

Pentru vara, cele mai potrivite parfumuri pentru femei sunt cele proaspete, cu note de citrice, acvatice sau floral delicate. Evita in acest sezon apele de parfum foarte dulci si cu intensitati crescute si alege in loc apa de toaleta, sau asa numitele “eau fraiche”, propuse de creatorii de parfumuri.

Asadar, daca esti o fire energica si iti doresti un parfum proaspat de vara, cu note de citrice, alege parfumul unisex Calvin Klein One Summer, perfect pentru o zi torida in mijlocul naturii, pe care il gasesti aici.

Daca, dimpotriva, iti doresti o aroma feminina si delicata, parfumul de vara al creatorilor de la Givenchy, Eau Demoiselle este cel mai potrivit pentru tine.

Parfumuri de vara la moda in 2013

In continuare, iti propunem o serie de parfumuri de vara la moda in 2013, proaspete si revigorante, dintre care poti alege aroma ta preferatul, care sa isi puna amprenta asupra verii lui 2013.

Parfumuri de vara pentru femei

  1. Givenchy – Eaudemoiselle Eau Fraiche 
  2. Giorgio Armani – Code Summer
  3. Christian Dior – Addict – Eau Fraiche
  4. Christian Dior – Les Creations de Monsieur Dior Eau Fraiche
  5. Giorgio Armani – Acqua di Gioia Eau Fraiche
  6. Calvin Klein – CK One Summer Unisex
  7. Burberry – Summer
  8. Kenzo – Flower By Kenzo Summer
  9. Hugo BossBoss Orange – Feel Good Summer

Autor:

Related posts

*

*

Top