Noua colectie de genti de umar cu bareta din lant

genti-de-umar-bareta-lant0


Genti de umar cu lant – piese versatile pentru zi si pentru seara

Stim ca o femeie nu poate spune niciodata ca are prea multe genti, iar cum moda se schimba intr-un ritm ametitor, este necesar sa tinem pasul, adaptand accesoriile la fiecare sezon. Totusi, daca iti doresti sa ai o piesa clasica in garderoba in materie de genti, te sfatuim sa te orientezi spre acel model de genti de umar cu bareta din lant, care au revenit puternic in moda si care vor rezista cu siguranta mult timp.

Este vorba de un model de genti extrem de versatile, pentru ca bareta din lant le ofera un accent elegant, ele putand fi purtate cu succes atat ziua, in tinute casual, cat si seara sau la cocktailuri, datorita dimensiunilor reduse si a detaliilor pretioase.


Genti de umar cu lant potrivite pentru tinute elegante

Daca iti doresti ca centrul de interes al unei tinute elegante sa fie poseta, poti alege dintre modelele de genti de umar cu lant realizate din materiale pretioase, precum catifeaua, pielea intoarsa, sau blana. Un astfel de accesoriu va accentua orice outfit si te va ajuta sa iesi in evidenta. Alege dintre modelele propuse de noi, sau consulta intreaga colectie AICI.


Tags , , ,

Related posts

*

*

Top
Articole interesante:
Rihann goala - nud 2014
Rihanna, mai mult goala in cadrul unui eveniment fashion

Pager Motorola si Samsung Galaxy S4
De la un pager scump la un Samsung Galaxy S4 ieftin

Close