..."/>

,,Mama si femeie de cariera” – acesta nu este doar un vis

Mama si femeie

Societatea actuala presupune dinamism si adaptare. Mamele moderne nu isi permit sa lase o sarcina sa le influenteze silueta si stilul de viata intr-un mod nefavorabil. De aceea a si aparut expresia ,,mama si femeie“. Timp de multi ani s-a considerat ca a fi mama inseamna pierderea feminitatii si a sex appeal-ului.

Femeia moderna demonstreaza ca o mama poate fi in continuare foarte atragatoare si dinamica. Un exemplu in acest sens il reprezinta Gisele B√ľndchen, una dintre cele mai solicitate fotomodele. Gisele nu a renuntat la cariera sa, in ciuda faptului ca nu demult a devenit mama. Fotomodelul are in spate o echipa de profesionisti, care o ajuta sa fie in continuare la fel de stralucitoare si sexy, asa cum ne-a obisnuit.

De curand, Gisele B√ľndchen a publicat pe Facebook o fotografie in care este surprinsa alaturi de echipa sa, pregatindu-se pentru o prezentare. Aceasta le ilustreaza fanilor pe care ii are pe reteaua de socializare (peste doua milioane la numar) felul in care arata o mama moderna. Pe langa faptul ca afiseaza un look proaspat, aceasta isi tine copilul la san, in timp ce echipa se ocupa de parul, machiajul si manichiura sa. In plus, Gisele le spune fanilor sai ca fotografia este facuta dupa 15 ore de zbor si doar 3 ore de somn. Aceasta poza a fost foarte apreciata, primind peste 100.000 de like-uri din partea fanilor.

*

*

Top