..."/>

Genti de plaja – ce oferte gasim in magazinele online?

Cand te gandesti la genti de plaja, iti imaginezi o geanta supradimensionata, de umar, din rafie, pe care o porti la mare sau la piscina plina cu lotiuni solare, prosoape, reviste si alte accesorii necesare la plaja. Insa aceasta nu este singura varianta, magazinele online ne pun la dispozitie o diversitate extraordinata de genti de plaja, o multitudine de modele si materiale, care pot fi adaptate si purtarii prin oras, in parc sau la cumparaturi.

Astfel, poti alege clasicul cos impletit din rafie, din magazinul online BoutiqueMall precum acesta, insa nu te opri aici. Achizitioneaza in plus o geanta din tesatura textila cu imprimeu in dungi, perfecta pentru o plimbare la malul marii, ori schimba radical ideea de genti de plaja cu un rucsac extrem de sic cu detalii boeme din piele.

Adauga culoare oricarei tinute cu genti de plaja supradimensionate in culori tari, precum cele din magazinele online Kurtmann (vezi model) si MyCloset (vezi model), in care iti vor incapea toate accesoriile, gandurile si amintirile din vacanta aceasta!

Selectie de genti de plaja – magazine online

Iata si selectia noastra de genti de plaja din magazinele online. Dupa cum spuneam, se gasesc multe modele, dar am ales aici cateva genti de plaja dragute, care se gasesc la preturi bune in magazinele online. Alege geanta de plaja preferata:

Autor:

Related posts

*

*

Top