..."/>

Cum sa porti un crop top

 

Fashionistele stiu deja ca vedeta incontestabila a acestui sezon de vara 2015 este crop top-ul. Este vorba despre o bluza a carei lungime se opreste deasupra taliei, lasand la vedere o fasie ingusta de piele din zona abdomenului. Fiind deja un must-have a sezonului 2015, vedetele de pretutindeni il poarta in mod excesiv, acum avand ocazia de a isi expune trupurile sculptate prin mult sport si exercitiu. Asa ca acum te poti inspira din cele mai reusite tinute ale acestora, compuse in jurul crop top-ului.

 

Cu ce poti purta un crop top

Cel mai important in realizarea unei tinute de vara in care integrezi un crop top este ca ansamblul sa nu devina unul vulgar, iar granita catre un rezultat dezastruos poate fi uneori foarte sensibila. Cel mai sigur este sa asociezi crop top-ului o fusta sau o pereche de pantaloni cu talie inalta, care sa echilibreze silueta. In felul acesta nu iti vei expune intregul abdomen, iar impresia va fi una de subtiere si elansare.

Daca iti doresti o tinuta sofisticata si chic, poti alege sa porti o pereche de pantaloni foarte largi, dintr-un material fluid, alaturi de un crop top bine croit si stramt. De asemenea, poti alege pentru un aer feminin o fusta diafana cu volum si talie inalta, cu o bluza scurta intr-o culoare contrastanta. Daca totusi esti mai indrazneata si vrei un outfit sexy, poti opta pentru o fusta conica, ce subliniaza liniile corpului si un crop top in aceeasi nuanta si material, pentru o aparitie a la Kim Kardashian.

Autor:

Tags , ,

Related posts

*

*

Top